Het landschap van mobiliteit is volop in beweging. In de nabije toekomst zal er op dit gebied nog veel meer gaan veranderen. Binnen vier jaar verdubbelt de markt van Elektrische Voertuigen (EV’s). Hierdoor krijgt u als Fleetmanager met veel praktische vragen te maken. Moet ik voor ieder EV op de zaak en thuis een laadpaal faciliteren? Kan mijn netwerk de vraag naar stroom aan? Daarnaast is het van belang dat u grip houdt op de Total Cost of Ownership (TCO) van uw wagenpark.

Bas Bullens van eMobility, wijst u tijdens Fleet Lounge van donderdag 20 september in Hotel van der Valk Houten op de kansen, maar staat ook stil bij de risico’s van de veranderingen in de wereld van de elektrische mobiliteit.

Programma
15:00 uur   Ontvangst bezoekers
16:00 uur   Ziet u door het laadpalenbos de laadpaal nog staan? Bas Bullens - eMobility (Essent)
17.00 uur   Fleet Lounge (netwerkborrel)
19.00 uur   Einde


Het bezoeken van de Fleet Lounge is gratis voor fleetmanagers, mobiliteitsmanagers en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor wagenparkbeheer en mobiliteit binnen de organisatie. Dienstverleners en toeleveranciers aan de primaire doelgroep betalen een toegangsprijs van € 189,- excl. 21 % BTW voor een bezoek aan de Fleet Lounge.