img

Interieurprofessionaldag op maandag 27 juni 2022

BNS Crisp, NIA ACADEMIE en de Woonindustrie organiseren gezamenlijk de Interieurprofessionaldag op maandag 27 juni 2022. Op deze pagina kun je je aanmelden voor de Interieurprofessionaldag.

Het lockdownloze leven went snel en ondanks het feit dat online meeten helemaal zo gek nog niet is, kijken wij uit naar live inspiratie.

Die aanleiding zorgde ervoor dat de Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE hun kwaliteiten bundelden, fris van start gaan en op maandag 27 juni a.s. een gloednieuwe live Interieurprofessionaldag met het thema ‘RE/LIVING’ organiseren. En jij kunt erbij zijn!

Wat kun je verwachten?
De laatste trends uit Milaan, kleur en inspiratie verpakt in de vorm van lezingen, talks, workshops en een inspiratie-route langs alle fijne dingen in De Woonindustrie.

Geen subsessies meer via een tv-scherm, maar inspiratie waar je live bij kan zijn, blij van wordt en nog lang van na kunt genieten. Tussendoor kun je heerlijk bijpraten met collega’s uit het vak. Wat zijn we er aan toe!


Vul hieronder het e-mailadres in waarmee je bij DWI bekend bent. Je ontvangt dan een e-mail met een gepersonaliseerde link om je reservering af te ronden.

Ben je nog niet bekend bij de Woonindustrie? klik dan eerst hier om je te registreren. Meld je daarna aan voor de Interieurprofessionaldag.

Jouw e-mailadres

Vul hieronder jouw unieke e-mailadres in. Ieder e-mailadres kan maximaal door 1 persoon gebruikt worden.