img

NAJAARS VAKDAGEN SEPTEMBER 2020

Op deze pagina meldt u zich aan voor de Najaars Vakdagen van de Woonindustrie. De gelegenheid bij uitstek om veilig inkopen te doen. Na uw aanmelding ontvangt u een entreebewijs met een persoonlijke QRcode. Deze QRcode is ook voor toekomstige bezoeken aan de Woonindustrie geldig. Ook wanneer u al een QR code voor de reguliere openingsdagen van de Woonindustrie heeft moet u zich aanmelden.

De Vakdagen vinden plaats op zondag, maandag en dinsdag 13, 14 en 15 september en maandag en dinsdag 21 en 22 september.

Tijdens deze dagen wordt gewerkt met timeslots. U kunt zich voor meerdere timeslots inschrijven. Indien u voor meerdere timeslots inschrijft kunt u het uur tussen de timeslots in aanwezig blijven in het pand. U ontvangt bij aankomst een formulier voor een gezondheidscheck. Alleen na het invullen van dit formulier heeft u toegang tot De Woonindustrie.

De aanmelding is geldig voor 1 persoon. Komt u met meerdere personen dan dient iedere persoon zich apart via onze website te registreren.

We heten u van harte welkom!

Team De Woonindustrie

Mijn gegevens

Maandag 21 sept
Dinsdag 22 sept


Bevestigen