Op deze pagina bestel je je ticket(s) voor de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs welke plaatsvindt op dinsdag 22 februari 2022 en woensdag 23 februari 2022.

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is een begrip in de branche. Het is dé beurs die zich volledig en uitsluitend richt op het kerstpakket. Als bezoeker laat je je informeren en inspireren door een divers scala aan exposanten die interessante producten aanbieden voor het kerstpakket. Op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs zie je de laatste trends en ontwikkelingen voor de kerstpakkettenbranche.

Wie kan de beurs bezoeken?
De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is een beurs voor samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten. Eigenaren en medewerkers van bedrijven die gespecialiseerd en werkzaam zijn in de kerstpakkettenbranche.

Ben je werkzaam in de kerstpakkettenbranche? Bestel dan nu je gratis toegangsbewijs. We ontvangen je op 22 of 23 februari met een drankje en op de beursvloer bieden we feestelijke hapjes aan.

We willen graag vooraf weten door wie de beurs wordt bezocht. Daarom kan je de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs alleen bezoeken met een vooraf besteld online toegangsbewijs.


Jouw gegevens

Ik kom op *

Bedrijfsnaam *
Categorie bedrijf *


Bevestigen

Heb je je e-mailadres goed ingevuld? Op dit adres ontvang je je toegangsbewijs.