Ondernemers met een tabaksverkooppunt staan de komende jaren voor verschillende- en steeds meer uiteenlopen de uitdagingen. Allen krijgen te maken met het verkoopverbod van tabak in supermarkten (2024) en het voornemen van de overheid om uiteindelijk tabaksverkoop alleen toe te staan in speciaalzaken (vanaf 2030). Hoe gaan de ondernemers zich hierop voorbereiden? En alle belanghebbenden uit de verscheidende branches?

Om antwoorden te vinden en te delen op aanstaande veranderingen in tabaksretail organiseert NSO Retail op zondag 30 oktober onder de titel Ready? Set. Go! een branchedag voor alle ondernemers met een tabaksverkooppunt vanaf 2024. Leden van de branchevereniging hebben gratis toegang. Overigen betalen € 15,00 entreekosten. Dit is inclusief een zeer waardevol programma, parkeerkosten en gratis catering (ontbijt, lunch, koffie, thee, frisdrank en netwerkborrel).

In de volgende schermen kunt u uzelf en uw partner voor deze dag aanmelden.

Graag tot zondag 30 oktober in Expo Houten!

Team NSO Retail


Algemene gegevens

Bedrijfsnaam *
Adres

Land

PersoonsgegevensFunctie *

Bevestigen

Uw aanmelding voor de NSO Retail Branchedag is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. Toegang is alleen mogelijk voor personen die professioneel verbonden zijn aan de tabaksdetailhandel met een minimale leeftijd van 18 jaar. Bij de toegang van de branchedag zal hierop gecontroleerd worden. Er is geen kinderopvang aanwezig.  

Contact
De NSO Retail Branchedag wordt georganiseerd door NSO Retail, branchevereniging voor ondernemers met een tabak- of gemakswinkel. Voor vragen kunt u contact opnemen met 088–00 342 20 of via email beurs@nsoretail.nl.