Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de Fleet Lounge Live! (Woensdag 24 juni 16:00 uur)Welkom op de registratiepagina! Hier kunt u zich aanmelden voor de eerste online Fleet Lounge Live! uitzending op woensdag 24 juni (van 16:00 tot 17:15 uur). Na uw aanmelding, wordt gecontroleerd tot welke bezoekersdoelgroep u hoort, waarna er een officiële bevestiging per email volgt.

In de week voor de Fleet Lounge Live! krijgt u van ons een persoonlijke link met inlog voor de livestream-uitzending. Uiteraard houden we u in de tussentijd op de hoogte van eventuele aanvullingen of wijzigingen in het inhoudelijke programma. Voor onze internationale gasten: het evenement vindt plaats in de tijdzone van Midden-Europa (CEST, UTC + 2).

Deelname voor deze eerste live-editie op 24 juni a.s. is voor iedereen gratis. Vanaf de tweede editie hervatten we ons beleid dat alleen de primaire doelgroep de Lounges en Events gratis mogen bezoeken. Dat zijn bezoekers die doorgaans (eind)verantwoordelijk zijn voor de mobiliteit binnen hun organisatie, zoals fleet- en mobiliteitsmanagers, wagenparkbeheerders, hr-managers, facilitairmanagers, ed.

Toeleveranciers betalen per deelname aan de Fleet Lounge Live! € 49,- en € 295,- voor het Hybride Fleet Event (30 oktober). Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.