Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de Fleet Lounge Live! (donderdag 30 september 10:00 uur)Welkom op de registratiepagina. Hier kunt u zich aanmelden voor de online ‘Fleet Lounge Live!’ op donderdag 30 september (10:00 tot 12:00 uur). Na uw aanmelding wordt gecontroleerd tot welke bezoekers doelgroep u behoort en ontvangt u hiervan nog een officiële bevestiging per email.

In de week voorafgaande de ‘Fleet Lounge Live!’, ontvangt u van ons nog een bericht met de laatste informatie en uw persoonlijke link naar de livestream uitzending. In de tussentijd houden wij u via de nieuwsbrief op de hoogte van het inhoudelijke programma. Het evenement vindt plaats in de tijdzone van Midden-Europa (CEST, UTC + 2).

Deelname aan de Fleet Lounge Live is alleen gratis voor primaire doelgroep bezoekers. Dat zijn bezoekers die doorgaans (eind)verantwoordelijk zijn voor de mobiliteit binnen hun organisatie, zoals fleet- en mobiliteitsmanagers, wagenparkbeheerders, hr-managers, facilitairmanagers, inkopers en financiële managers, ed. 

Aanbieders van fleet- en mobiliteitsoplossingen (diensten en producten) betalen een bijdrage in de gemaakte kosten a € 49, - per online editie. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.