Kookworkshop // VEGGIE Surinam-Yam-Yam
Zaterdag 24 oktober 2020 - 13.30 - 17.30

14 okt 2020: De workshop is geannuleerd tot nader bericht. We verwachten de week van 27 oktober meer duidelijkheid te hebben vanuit de overheid en het RIVM.
Keep Cooking!!

Heb je al geproefd...  is een zin die Elise jarenlang thuis te horen kreeg wanneer ze samen met haar vader Rick stond te koken. Wanneer de ingrediënten in huis waren gehaald kon het twee daagse kook festijn beginnen. Inclusief notitieblokje stond zij driftig alle handelingen in de keuken mee te schrijven om zelf de heerlijkste (familie)recepten in de vingers te krijgen.

Wil jij ook heerlijke VEGGIE comfort food leren maken? 
Tijdens de VEGGIE Surinam-Yam-Yam kookworkshop op 24 oktober word je, door vader (Rick) en dochter (Elise) meegenomen in de Surinaamse keuken, maar dan… compleet vegetarisch! Een wereld van geurende kruiden, verse ingrediënten en familie tradities, waarna je zelf met al het lekkers aan de slag gaat om de allerfijnste gerechten te maken. Na deze workshop heb je genoeg kennis in huis om je vrienden uit te nodigen en jouw keuken om te toveren naar een echte Surinaamse Warung.


Hoe ziet deze middag er uit? 
- 4 uur durende kookworkshop incl alle ingrediënten
- We maken gezamenlijk 4 a 5 gerechten, in tweetallen maak je 1 gerecht voor de hele groep
- Incl. alle gemaakte recepten uit de workshop voor thuis
- Incl. eerste kopje koffie of thee bij ontvangst
- Incl. plat en bruisend water tijdens het koken
- Incl. volle buikjes

Insider tip: Neem een Tupperware bakje mee voor de volgende dag 😊

Deelnemers
Min. 8 personen, maximaal 10 (om de 1.5 meter te kunnen waarborgen in de keuken)

Coronamaatregelen & annuleren

Deelnemers: Bij Coronaklachten graag afmelden tot en met 22 okt bij de organisatie op elise@unrush.nl. Je ontvangt je geld retour. Na 22 okt kunnen we 50% retour storten op je bankrekening

De organisatie kan tot op de dag zelf besluiten de workshop te annuleren bij nieuwe RIVM maatregelen en/of zelf klachten te hebben. Het geld wordt volledig teruggestort.

We houden maximaal 10 personen aan om de 1.5m afstand in de keuken te kunnen waarborgen

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar we vragen het wel zeer vriendelijk deze mee te nemen.

Vragen over deze workshop?
Stuur mij een mail op elise@unrush.nl

Kies het aantal tickets voor Kookworkshop // VEGGIE Surinam-Yam-Yam

Totaal
0.00

Je gegevens


Woonplaats

Privacy statement - AVG
De gevraagde persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor doeleinden van dit event en indien nodig voor het bron- en contactonderzoek van de GGD.

Betaling

Door af te rekenen geef je tevens aan akkoord te gaan met alle informatie zoals te zien is op onze website. Heb je je e-mailadres goed ingevuld?  Op dit adres ontvang je direct je e-tickets per e-mail.